Elvin

Nu händer det så mycket! Jag hajade verkligen till härom dagen och insåg hur stor han blivit, när hände det liksom?! Slänger upp lite bilder på mitt charmtroll.


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin som en del i mitt mailbyte....

Nattsömm

Natten till igår (nu iförrgår) gick ju så bra, varför går det inte lika bra i natt för?


Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon! Inte utav min sambo utav min son. Jag vaknade halv 9 och då sov fortfarande Andreas. Elvin låg tyst oh snällt i sin säng. När jag väckte Andreas och vi började prata så började även Elvin göra ljud ifrån sig så han gick komma och mysa i vår säng. Sen dess har han vart på strålande humör!

Fler sådana här morgnar tack!!


Why?!

Varför går jag inte bara och lägger mig?? Jag vet ju att jag ska gå upp med Elvin om någon timma och att han sen vaknar vid 6. Men ändå sitter jag uppe och kollar på dumburken!


Gud så skönt!

Nu slipper jag byta! jag hade påbörjat att flytta över alla inlägg till en ny blogg, men nu slipper jag fortsätta!! Å vad skönt!!!
Tycker det är lite roligt att jag gnäller om appen och så kom den dagen innan *tsss*


Hallelulja!!!!

Jag bloggar nu ifrån blogg.se's app! Kanoners! Nu kommer det nog hända lite mer här!!


Grattis!

Grattis till mina föräldrar som firar 25årig bröllopsdag idag!

Tänk att kärleken har överlevt 25 år i äktenskap och 2 barn som inte alltid varit de lättaste.
Ni är mina förebilder och jag önskar att jag också kommer dit en dag.
Jag älskar er över himmel och jord!!

Byta?

Fundera på allvar att byta blogg... Känner att jag blivit så dålig på att blogga sen jag skaffade Iphonen att jag skulle vilja ha en app. Det är ju en app på väg, men den har varit på väg sedan februari... Jag sköter i stort sett allt ifrån telefonen nu för tiden! Igår fick jag sätta mig och byta mailadress bara för att spray (som jag har haft sedan urminnes tider) inte längre ska erbjuda IMAP och POP3 gratis. Det är väldigt smidigt att ha mailen i telefonen men jag tänker faktiskt inte betala för att ha det. Så snål är jag, när det faktiskt finns mailklienter som har det gratis. Så nu blev det Gmail istället. Ska bara sätta mig och meddela allt och alla om den nya adressen samt ändra på alla webbsidor och liknande. Ett hästjobb! Nu har jag i alla fall fått över alla mina gamla mail till den nya och lagt in ett autosvar om den nya adressen. Jag kan ju nämligen inte vidarebefordra de mail som kommer till spray-adressen om det inte är till en annan spray/passagen-adress. När jag upptäckte allt det här igårkväll gick luften bara ur mig, har haft samma mail sen början på gymnasiet och har det registrerad lite överallt! Men nu kan jag passa på att ändra alla lösenord till samma och rensa bort allt onödigt. 

Frågan är om jag kommer orka göra samma sak med bloggen.

Kom igen Blogg.se, fixa fram den där rakarns appen NU!

Tack!!

Tack för alla fina kommentarer! Dom värmer verkligen! Strax efter att inlägget skrevs vaknade Andreas, han fick då en ordentlig genomgång av hur jag mår och varför jag mår så. Han är fullt medveten om hur det ligger till, han förstår nog bara inte riktigt fullt ut. Nu har han i alla fall viss förståelse när jag säger att jag är slut. Han lär märka hur det är i vinter sen när han är pappaledig. Jag valde bara att avreagera mig här innan så jag kunde resonera, istället för att bara bråka och skrika. Kalla det mes om man vill....

Arg, ledsen och ensam

Till att börja med måste jag bara pointera att jag älskar min sambo! Och detta är skrivet i stundens hetta....

Nu har jag tappat räkningen på antal dagar han fått ligga kvar i sängen och sova medan jag går upp med Elvin. Det är alltid jag som går upp! Jag får ALDRIG ligga kvar och dra mig eller sova ens en extra halvtimme! Nä jag går upp och leker med Elvin samtidigt som jag tar hand och gårdagens disk, katterna, städar, tar tvättstuga och allt annats sånt där som måste göras. Sånt jag gör varje dag som han är på jobbet. När kommer mina lediga dagar när jag kan ta sovmorgon?! När är jag berättigad att vara trött och få ligga kvar och sova bara för att det varit en tuff natt? Jag är så förbannat jävla less!!! Vi är 2 om att vara föräldrar och har samma ansvar! Men jag känner faktiskt att jag väldigt ofta är ensam.... I det mesta....

Bjuder på ett inlägg!

Idag började vi dagen med en långpromis med Alexandra och Flisan. Det blev ringvägen och lita andra små kringelkrokar. Elvin sov hela tiden, nästan 3 timmar(!)

Igår drog jag igång Kinecten igen. Har införskaffat mig en sport-bh så nu kah jag träna igen utan attt tuttarna skuttar iväg. Och på grund av min envishet att få maxpoäng har jag idag fruktansvärt ont i nacken.  Tackar tackar!

Elvin har börjat äta "riktig" mat som Andreas säger. Jag har lagat kyckling och ris samt spagetti och köttfärssås till honom. Toppen!! Ska även försöka mig på någon fläskfilégryta här i dagarna.
Han har även börjat få en andra tand. Än så länge har vi tur och han verkar inte ha alltför ont när dom kommer. Vi åker numera sittvagn eftersom han kan sitta själv. Än så länge är det inte alltför stadigt men med lite kuddar runt så är det lugnt.

Jag fortsätter att sakta sakta gå ner i vikt, vilket känns toppen. Har inte gjort några större ansträngningar men har ändå tappat 3kg. Om jag nu dessutom kommer igång med kinecten så ska vi nog få fart på det!

Elvin har börjat vakna vid 1 på nätterna utan känd anledning. Vilket stör mig! Jag får ju inte sova som jag ska. Jag kan leva med att det är en gång per natt men två, och sen struliga morgnar på det gör att man är trött som stryk när det väl är dags att gå upp. Annars rullar livet på. Kvällarna fungerar bra så länge det är jag som nattar, det fungerar mindre bra för Andreas även om det fungerar. Däremot skiter det sig om vi går ifrån rutinerna, vilket ofta är problemet för Andreas. 

Jag står och kokar rödvinbärsgelé men ville bara bjussa på en update. Måste återgå innan fisen vaknar.
På återseende!

Budgivning? Bud i alla fall...

Vi fick nyss in ett bud på lägenheten. Under utgångspriset så om det inte kommer fler så är lägenheten fortfarande till salu. Men igår hade vi ändå 3 intresserade och 1 som kankse var intresserad. Hoppas på det bästa nu!! Alla som tror på böner kan väl be en sådan till vår fördel, ni andra kan väl hålla tummar och tår och hoppas och önska för vår skull? Jag är så nervös att jag håller på att skita på mig samtidigt som jag vill kräkas. Känner mig lite som ett vrak! Tänk att det ska vara så långt emellan buden. Man hinner ju tänka både 1 och 2 och 5 och 9 gånger, tänk om det inte kommer fler bud, tänk om vi inte få sålt, tänk om tänk om tänk om!!! Kommer behöva bli omhändertagen om jag ska fortsätta så här. Får se om jag lyckas ta mig ut idag eller om jag blir paralyserad här hemma....

Igår var vi på babysim, Elvin tyckte det var kanon och sprattlade som fisken i vattnet! Nu ska vi bara hitta hans badbyxor som jag städade bort inför visningen igår...
Jag lagade Kyckling och ris till lilleman vilket han tyckte var smaskens! Jag tyckte inte heller att det smakade helt dumt, dock saknar jag saltet. Jag kommer kanske göra något likande till mig och Andreas någon gång fast med mer kryddor. Nästa projekt är nog spagetti och köttfärssås. Tycker verkligen att det är skitkul att hålla på!

No word från skolan. Jag vet att dom haft ett möte om min "situation" men se har det vart tyst.

Vill man kan man följa mig via min Twitter, där dyker det upp inlägg lite oftare i alla fall...

Högt på önskelistan

Färg: vit
Någon som har lust att köpa till mig?? Finns på Ellos!

Allt på en gång

Ursh vad jag har vart dålig på att blogga på senaste tiden! Det är inte okej, men jag har en förklaring! Idag hade vi redovisning av vårt examensarbete. MEd andra ord har all ledig tid istort sett gått till att färdigställa det de senaste veckorna. Att Elvin fortfarande vet vem jag är är ett under! Det kanske inte är riktigt så illa men nästan i alla fall.

Vi håller fortfarande på att sälja lägenheten. Vi hade visning i söndags och hoppas på att mäklaren kommer höra av sig imorgon. Det var endast 2 st sällskap här och tittade den här gången men den ena var tydligen "lyrisk" som mäklaren sa. Vi hoppas på att den blir såld nu så att vi slipper den tyngden på våra axlar!

Sen har det ju självklart dykt upp ytterligare ett moln på vår himel bara för att djävlas... Det har blivit strul med min utbildning. Jag har ju som sagt avbrutit den för att vara hemma med Elvin. Jag skulle/ska återuppta studierna nu i slutet på november. Därför hörde jag nu av mig till skolan om ett schema för vintern så att Andreas kan ansöka om föräldraledigt dom dagar jag är i skolan. När jag studerar schemat upptäcker jag att en av de kusrer jag behöver redan har startat!
IHM bygger upp sina utbildningar runt 3 "Teoriblock" och 3 "LIA-perioder". Jag har läst Teoriblock 1&2 samt haft LIA 1&2. Med andra ord har jag bara Teoriblock 3 och LIA 3 kvar för att fullfölja min utbildning. Nu visar det sig att skolan har flyttat en av kurserna som min klass läs i Teoriblock 3 till block 2 istället. Utan att informera mig! Så nu när jag hoppar på klassen under, efter att dom avslutat Block 1&2 samt LIA 1&2,  så har dom redan läst en kurs som jag inte läst, fast att vi ska ha kommit lika långt i utbildningen! Detta ger ju konsekvenser för mitt betyg och min diplomering och jag kan få problem med att söka jobb till sommaren Eftersom jag saknar fullständig utbildning. Jag har mailat min projektledare om det här, men hon har suttit upptagen med alla redovisningar idag så jag har överseende med att hon inte svarat. Däremot förväntar jag mig ett j*vligt bra svar imorgon! Hon har lovat mig dyrt och heligt att det inte skulle vara några problem för mig att lösa utbildningen fast att jag fått barn, enda sedan jag talade om det förra augusti. Jag kan visserligen plugga upp kursen på egen hand och tenta av den, men enligt mina klasskompisar var det en väldigt stor kurs som man behövde föreläsningarna för att klara. Och när jag då också har Elvin så känns det rätt tufft att göra det på egen hand.
Vi får se vad jag får för svar från skolan. Just nu är jag bara så förbannat ledsen!

Eftersom jag är så förbannat dålig på att blogga så har jag startat upp ett Twitter-konto. Får se hur det går med det och om jag ska offentliggöra det. Jag uppdaterar ju min FB-status väldigt ofta samt att Twitter finns i telefonen, vilket inte blogg.se gör.

Nu tänker jag dock sova!

RSS 2.0