Vanliga kläder

Älskar att jag kommer i mina vanliga kläder igen! Jag har visserligen inte provat mina gamla byxor än utan glider fortfarande runt i gravidbyxor men jag känner faktiskt ingen vidare stress heller med det. Jag har ju redan gått ner 10 av dom 13 kg jag gick upp under graviditeten så jag känner mig riktigt nöjd. Dock börjar jag längta otroligt mycket efter att förnya garderoben med ljuva vårfärger! Jag har även hittat en blogg med massor av modeinspiration som verkligen tilltalar mig så jag känner mig extra motiverad att komma iform igen. En dag i taget, så fort kroppen läkt ordentligt ska jag faktiskt börja träna, eller det är i alla fall planen.

Vaken

Så här vid 2-3 på nätterna har lillebror en vakenperiod påyp en timme. Han är snäll och ligger mest och gurglar och hickar så det är skönt. Play-apparna håller mig sällskap tills han vill somna igen. När Elvin var vaken på nätterna skrek han mest så det här är verkligen att föredra. Jag var visserligen mer angelägen om att Elvin skulle sova i egen säng redan från början, den här gången prioriterar vi sömn för hela familjen istället. Jag orkar inte gå upp och amma varje gång för då har jag ingen energi kvar till Elvin om dagarna. Det här fungerar bra än så länge. Nu blir det ett avsnitt antikrundan.

Sover

jag bloggade ju en hel del nattetid med Elvin, men denna skrutt sover faktiskt än så länge (peppar peppar) väldigt bra på nätterna. Imorgon ska vi prova att Andreas går tillbaka till jobbet. Eftersom nytillskottet mest sover om dagarna så känns det onödigt att vi ska vara 2 hemma Istället ska Andreas vara hemma på fredagar när även Elvin är hemma. Det som känns lite osäkert är hur eftermiddagarna kommer bli. Elvin är ju vanligtvis väldigt trött och gnällig när vi kommer hem från dagis. Det kan bli lite mycket att rodda med 2 barn och en middag som ska lagas. Vi får se hur det går helt enkelt.

Barn nummer 2

Hej igen! Det är väl typ ett år sedan jag skrev något här senast, men det tar vi inget extra för.
I måndags den 17/2 blev Elvin storebror och med anledning av det funderar jag på att kanske börja skriva lite igen. Nu kommer man ju återigen ha lite tid över att fördriva på nätterna. Vi får se vad det blir av det helt enkelt, appen är i alla fall nedladdad till telefonen och redo att användas!

RSS 2.0