"Jobbet"

Jag trivs verkligen på jobbet! Det känns så naturligt att göra det jag gör där så det är nästan läskigt! Det känns så rätt liksom. I morgon har vi månadsmöte så då får jag träffa alla på Haninge-kontoret också. Jag trivs verkligen, alla är så snälla och hjälpsamma. Min handledare/chef kommer in nästan en gång om dagen och kollar så allt går bra. Jag känner mig aldrig dum som frågar och inte heller att jag frågar för mycket. Jag börjar även bli lite varm i kläderna och kan göra visa avvägningar själv.
Det är bara bra liksom!


Bra dag!

Idag har allt bara flutit på som det alltid borde. Jag betade av massa på jobbet (som jag för övrigt trivs jätte bra på!), kom hem och maten var nästan klar, vi åt middag, diskade och hann få besök av familjen Björk/Höög samt natta Elvin innan 20.00! Bara en sån där riktigt härlig dag liksom. Nu väntar vi på att "Revenge" ska börja på 3an, den enda serien vi följer på TV. Till det blir det nog någon ruta mörk mintchoklad. Jag njuter!


Äntligen!

Gjorde ett fynd på blocket i helgen, ett matbord jag tittat på sen vi flyttade. 2500:- nytt på Ikea och jag köpte mitt för 400:-! Visst skicket är inte det bästa, det är ordentligt kantstött, men det gör inget, vi kommer ändå alltid ha duk på. Tills vi hittar en som passar så får den gamla löparen tjäna som "skavank-döljare". Känner mig riktigt nöjd!


Hemma igen

Efter 40 timmar kryssning till Tallinn kommer kg hem med en sjuk son till ett hem som ser ut som skit. Idag ska vi föröka göra något åt både sonens feber och städningen.
I det stora hela var kryssningen kanon! Det var heldagsspa och massa mat och dryck. Jätteskönt att få komma hemmifrån ett tag. Men nu måste vi få ordning på saker och ting igen. Först ut städa. Ikväll blir det Bingolotto med guldkväll hos Andreas föräldrar.


RSS 2.0