Världens bästa!

Fick så fantastiska presenter den här födelsedagen! Bland annat den här otroliga laptoppen från sambon. Och en underbar klocka från sambo, (son), mamma, pappa, svärmor, svärfar och sambos syster. Dock var kg tvungen att lämna in den för att få den förkortad i armbandet så det blir en bild från nätet. Tack återigen alla som var med och förgyllde!


Födelsedag

Idag är min födelsedag och det har vi firat hela helgen. Andreas har behandlat mig som en prinsessa i dagarna två och det känns helt fantastiskt. Det är en sida hos min älskling som jag allt för ofta glömmer.

Så tack alla ni som varit med och gjort denna helg till den bästa den någonsin kunnat vara!

Dagens ord

Puttiruntskuffare (uttalas: Putti-runt-skuffare) Troligen ett helt egenpåhittat ord och jag vet inte vart jag fått det ifrån.


Skansen

Igår var vi på Skansen med nya vänner vi lärt känna genom öppna förskolan. Det var verkligen jätte trevligt! Picknick, fika och djur. Theo verkade uppskatta alla djuren men det var värre med Elvin. Han skulle mest bara springa åt motsatt håll hela tiden. Men vi fick se alla djur som man vanligtvis missar, järven och uttrarna var framme. Men som vanligt gömde sig illern någonstans. Det var en kanondag, vädret var med oss och barnen skötte sig (nästan). Idag blir det födelsedagsfika för mig och min bror. Bror fyllde år igår och jag på söndag. Tänk det är inte många dagar kvar nu. (jag är barnsligt förtjust i att fylla år!) så nu är det dags att ta sig upp ur sängen och börja förbereda, farmor kommer ju vid 1. Jag har redan införskaffat en present för pengarna jag fick av mormor och morfar. Älskar dom!


Semester!

Nu har jag "semester", även kallat obetald ledighet. Så kan det gå om man blir anställd i slutet av maj. Vi deppar inte för det! Vi började med att åka till Gotland och mina föräldrars stuga och hälsade på. Min mormor och morfar var också där så det blev fullt hus. Mysigt att träffa alla på en gång! Väl hemma igen har vi bara vart på tomten. Inget ont i det! Vi har krattat bort mossa i gräset, ställt upp Elvins pool på altanen, flyttat mina pallkragar och fyllt dem med mossan och klippt gräs samt lite jord och maskar i hopp om att dom ska vara odlingsdugliga till nästa vår. Vi har även röjt bort allt skräp som blev efter altanbygget och kört det till tippen. Idag var planen att vi skulle åka till Skansen med Elvins kompis Theo och hans föräldrar. Men eftersom vädret skulle vara så ostadigt så skjuter vi fram det till på måndag. Men nu när jag vaknade så skiner solen från klarblå himmel. Typiskt, vi hoppas att vädret håller i sig resten av dagen och att det blir fint även på måndag. Nu ropar min son på mig så det är dags att väcka pappan och gå och äta frukost.


RSS 2.0