Huvvaligen

Tycker inte jag har så mycket att skriva om nu för tiden. Jag jobbar mest. På kvällarna har vi antingen fullt upp eller är helt slut. Inatt sover Elvin kvar hos farmor så vi får sovmorgon. Imorgon ska det städas och handlas och sen kommer Mattias och eventuellt david och hälsar på. Ska bli så mysigt. Vi hoppas på uppehåll i alla fall så att vi kan grilla. Söndagen är än så länge oplanerad. Får se om grabbarna sover kvar. Nu ska vi hoppa upp på cyklarna och ta oss upp på höga berget.


Magsjuka

Andreas har åkt på världens magsjuka. Har suttit vid hans sida sen 23, och gjort vad jag kunnat. Andreas mamma sover på soffan för att ta Elvin om vi behöver åka till sjukhuset. Det är fruktansvärt att se honom lida så. Har aldrig sett honom så dålig under dessa 10 år vi vart tillsammans. Förhoppningsvis släpper det snart så han (och jag) får sova lite i alla fall...


Godmorgon älskling!

Vaknar 7.45 och jag är ensam i sängen. "Han är säkert på toa" tänker jag, men dörren är öppen. "Men där nere då?" Nä den dörren är också öppen, plötsligt hör jag en häst gnägga, men Elvin ligger snällt i sin säng. "Vart är han?! Varför har jag inte vaknat?!" Nu har han lämnat oss... Då hör det så välkända pollen-snörvlet från vardagsrummet, han spelar tv-spel. Händer aldrig att han går upp innan mig!


RSS 2.0