Mina nya skor

Jag älskar dem! Det är lagom hög klack för att man ska känna sig lång och slankare men ändå klara av en hel dag. Känns bara bättre och bättre för varje dag!


Korrektur!

Satt just och läste lite i min egen blogg och insåg att FY vad mycket felstavningar det är! Jag blir jättestörd av sånt själv. Jag skyller på att jag bloggar från telefonen men ska åtgärda det så snart jag orkar starta datorn. Förlåt!


På önskelistan

Den här ligger högst på önskelistan till min 26årsdag! Så otroligt snygg!


Investering i mig själv

När jag fyllde 25 fick jag flera presentkort på guldfynd, men jag har inte riktigt vetat vad jag ska köpa för dem. Men när jag var och shoppade med mamma för ett tag sedan hittade jag en ring som jag gillade. Så idag slog jag till! 18k guld bismarcklänk, matchar örhängena jag fick av farmor vid samma födelsedag. Dessutom så fick man 25% rabatt om man skaffade medlemskap. Så trots att jag täcknade en försäkring mot skada/stöld/förlust så fick jag pengar över! Det gjorde att jag inte var lika bitter över att ha åkt in till stan i onödan bara för att jag missförstått min projektledare.
Känner mig jättenöjd!


Bara så bra!

De senaste 3 dagens har jag och Andrea vet lediga tillsammans. Det har varit hur underbart som helst! Vi har meckat cyklar, varit på öppna förskolan, njutit av solen, fikat på altan, promenerat hand i hand och lekt i lekparken med Elvin. Det har varit så dör urmysigt som man önskar att det ska vara. Nu börjar den "riktiga" helgen och Andreas ska jobba. Inte lika kul. Men det kommer ändå finnas tid för kalas och middag hos både Elvins farmor och mormor & morfar.
Ibland älskar jag så att vara mig! Vilket jag tänker ta till vara på!


Apropå lagom

Är min sambo en pärla eller vad?

Andreas om Så j*vla lagom:
Lagom är alltid bäst!

Älskar dig!

13.36

Idag drygt halv 2 föddes min underbara son. Trots att vi har haft problem med nattsömnen och sånt där vanligt bebis releaterat så skulle man göra det hundra gånger om bara för dom bra stunderna! Det här året har gått så fort men det känns ändå som en evighet sedan vi vi låg där på SÖS.

Grattis på 1årsdagen Elvin!!

Kalas

Nu har vi kalasat i dagarna 2! Igår var det "barnkalas" och idag har våra familjer varit här. Han fyller ju inte förrän imorgon men då tar vi det bara lugnt. Det blir konsert i kyrkan med babycafét och en massa mys.
Elvin passade på att ställa sig upp helt själv för första gången! Nu behöver han inte längre krypa till något stöd för att resa sig. Han ska inte heller hålla i handen när man är ute och går längre.
Tänk att jag satt med värkar för ett år sedan och bara väntade! Helt otroligt...


Så j*vla lagom

Har insett att jag är så otroligt lagom hela tiden. Jag är inte riktigt bra på något, jag är inte riktigt snygg, jag är inte riktigt smart och så vidare. Bara så himla lagom!
Igår när jag bakade fikat till Elvins kalas i helgen så blev det inte direkt någon smaksensation, det blev okej. Jag är inte heller någon mästerkock, men det smakar bra. Jag skriver alltid godkänt på tentorna, aldrig mer. När jag gör mig i ordning så känner jag alltid att det inte blir riktigt som jag hade för avsikt att det skulle bli, dessutom "ramlar sminket av" efter någon timma och jag ser ut som en zombie! Jag är inte tjock (även om jag känner mig det) men jag är heller inte smal.

Bara sådär mittemellan lagom...


Duplo

Elvin har fått för sig att han ska stoppa in hela duplo-bitar i munnen. Det var plötsligt inte så roligt längre när klossen fastnade. Livets hårda läxor.


Lite om allt

Känns som om jag inte alls är speciellt duktig på att uppdatera! Elvin är nu väldigt duktig på att gå, han håller inte längre armarna rakt ut för att hålla balansen. Han behöver dock fortfarande något litet att stödja sig mot när han ska resa sig upp men det dröjer nog inte länge förrän det inte behövs heller. 

Det känns jätte skönt att ha praktiken i hamn, blir glad i hela kroppen när jag tänker på det. Det är första gången som jag verkligen ser fram emot mitt nya "jobb". Vid tidigare jobbyten har jag mest varit glad över att slippa mitt gamla jobb. Jag tror det här kommer bli kanon på alla sätt och vis!

Idag ska jag, Elvin och mamma/mormor iväg på loppis. Hoppas kunna göra en massa bra fynd. Lite till mig, lite till Elvin och lite hit hem. Dock kommer man väl inte hitta så mycket som vanligt. Ska försöka dokumentera om det blir några köp.

Igår var en säljare från ett larmbolag här, vi har pratat om att skaffa larm sedan vi flyttade eftersom vi bor så avskiljt som vi gör. Trodde dock att att det skulle vara jätte dyrt. Men om man gick med i villaägarföreningen (som vi också pratat om att göra) så gick det inte på någonting!! 0 kr i delar och installation och sen 280 kr i månaden. Och det kände vi att vi kunde unna oss. Till hösten sen ska vi utöka med "talande" brandvarnare och lite extra kameror och sånt. Men det tar vi då.
Ikväll är den melodifestivalsfinal. Den ska i vanlig ordning ses hos svärföräldrarna. Det blir skumpa för vinnare varesig vi gillar den eller inte. 

Bilen är DÖD. Troligen bara att elda upp, men vi (pappa och hans vän) undersöker möjligheterna till reparation, man jag tror det är dött lopp. Vi har inte råd med en ny, så tillsvidare är det buss som gäller. Men det blir lite jobbigt till sommaren med semester och sånt (om jag nu kommer ha någon), vi får se hur vi löser den biten. Till hösten blir det i alla fall en "ny" bil. Den kommer vara begagnad men inte gammal, så vill jag ha det i alla fall. Är less på bilar som packar ihop efter bara något år! Men då behövs 2 inkomster, vilket vi troligen har till hösten.

Tror det var det mest väsentliga sen sist. Nu börjar det dock bli dags att göra sig klar för att ta sig ut för dagen.

Lördag

Efter frukost klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret. Det gäller att inte sitta och tråka när pappa är borta, då går tiden snabbare! Vi har gungat och åkt lite rutschkana. Och självklart gått själv en massa! Ikväll blir det middag med familjen Hoffman/Hanell och troligen lite melodifestival. En skön lördag med andra ord!


Tjej-kväll

Idag tar jag en kväll för mig själv! Bebisen sover och Andreas är och hälsar på en kompis på andra sidan Stockholm, så jag ska verkligen försöka njuta av att vara hemma själv. Vinet är nu upphällt, chokladen öppnad och filmerna laddade!


Sömnlöst

Elvin sover bara inte! Varken jag eller Andreas kan lista ut varför. Det är alltid så här efter att han varit sjuk. Han somnade jättesnällt och sov tills vi gick och la oss. Nu har jag hållit på i över en timme, han somnar i famnen och börjar skrika så fort jag hunnit lägga mig i sängen. Han verkar liksom inte komma till ro. Han har sin napp och han har sin kanin men han ligger bara och pillar. Och så fort han börjar skrika så ställer han sig upp! Jag blir så fruktansvärt frustrerad att jag bara känner för att skita fullständigt i honom. Det är sådana här nätter som man TYVÄRR förstår varför det finns barn som dött pga sina föräldrars frustration...


RSS 2.0