Hi-Way, Two-Way eller Multi-Tech?

Herregud vilken djungel! Vi ska åka och köpa en ny bilstol till Elvin imorgon. Nu har jag i alla fall bestämt att jag vill ha en utav märket Britax, men det finns 3 modeller som är aktuella. Alla har för- och nackdelar. Man vill ju ha det bästa till det viktigaste man har! Multi-Tech har fått bäst i test, Two-Way sägs räcka längre och Hi-Way sägs vara bäst direkt efter babyskyddet. Läser på olika forum och alla säger olika. Vi måste prova i bilen imorgon hur som hellst och Elvin ska få provsitta allihop. Just nu orkar jag inte ens tänka på vilken som är billigast men det lär väl vara en bidragande faktor till vårt val imorgon. Spara pengar är ju alltid trevligt, speciellt med tanke på husköp och allt vad vi gett oss in i, men jag vill inte att det ska vara avgörande.

Lite beroende på hur Elvin sitter och vad dom säger i butiken så skull ejag nog välja en Hi-Way nu och en Two-way om något år. Men det blir ju en rakarns massa bilstolar då. Men jag tror att det skulle vara mest optimalt. Får se vad gubben säger ochså.

Hi-Way II



Two-Way



Mutli-Tech II

Kommentarer
Postat av: Elin

http://ljuvligt-hemochinredning.blogspot.com/ är min favorit! :) Hon har superfint hemma, perfekt blandning mellan vitt och färg tycker jag.

Och sen http://juliasvitadrommar.blogspot.com/ Supergullig tjej som faktiskt bor i Björsta. Hon har gårdsaffär där också, som jag jättegärna vill besöka men inte lyckats tajma in någon öppen helg än. Vi kan spana öppettider tillsammans :)

http://jordgubbarmedmjolk.blogspot.com/ är en jättefin blogg. Mycket av varje, bak och familj och sånt, men älskar hennes inredningsbilder. Hon har lite pastelligare hemma.

Kram.

2011-10-14 @ 20:38:05
URL: http://elinsofia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0