Fredag 11/3 (v.39+2)

MVC idag igen, Bebis verkar må bra och faktiskt också fixera sig. Han hade sjunkit ordentligt sen sist. Vi tog en sväng på stan efteråt och köpte faktiskt en skötväska. Den var inte otroligt snygg, men jag hoppas den är praktisk. Den var dock väldigt billig i jämförelse med alla andra skötväskor, under halva priset faktiskt. Hoppas den passar på/till vagnen bara. 

Sammandragningarna blir bara fler och fler, speciellt på kvällarna. Dock inte kraftigare så än tror jag inte att något kommer vara på gång på ett tag. Dock känner jag mig så otroligt ful och oattraktiv just nu att jag inte skulle protestera om han kom ikväll. Nu dessutom när man ser alla vårklädda fina tjejer i sina smala kroppar blir man bara extremt avundsjuk och deprimerad. Han kan gärna få komma till världen nu!

Kommentarer
Postat av: Therese

Men Saraaa! De finns inget som är finare än en gravid kvinna!!!!

2011-03-11 @ 17:57:07
URL: http://beejbi.blogg.se/
Postat av: Marie

Vad spännande!! =D Förstår dig med oattraktiv och ful - men som det sägs "gravida kvinnor strålar och är otroligt vackra"........jobbar ihop med 10 killar ungefär och alla säger samma sak, så jag måste väl tro dom. Även om man känner sig som en padda och jag är "bara" i v.28!

2011-03-12 @ 11:05:40
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vad är det för vagn ni köpt :)? Och har ni flyttat till HUS :O?

2011-03-13 @ 09:22:50
URL: http://aflikka.blogg.se/
Postat av: Sarah

Åh vad fint :D Du kommer klä super i barnvagn :D! Aha... men jag är inte säker på om jag vet var det är ens :S.. har aldrig varit hemma hos er.

Detta är så spännande! Ploppa ut den rå! ;)

Kram

2011-03-13 @ 18:07:28
URL: http://aflikka.blogg.se/
Postat av: Marie

Tack =)



Jag har kommit till stadiet att jag inte kan ha vanliga kläder alls. Mammakläderna passar precis så kan tänka mig att det blir lite jobbigt mot slutet!! Men snart är han hos er! =)

2011-03-13 @ 22:54:03
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0